Alle Forlystelsesparker i Danmark

Region

Tivoli (København)

Bemærk: Kun sæsonåbent (i 2019 4. april til 22. september)

Tivoli Friheden

Bemærk: Kun sæsonåbent.

Djurs Sommerland

Bemærk: Har kun åbent i sæson.

Legoland

Bemærk: Legoland har kun åbent en del af året - og lukker i 2018 d. 4/11

Sommerland Sjælland

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Tag en tur på Forlystelsespark i Danmark

Er I til rutschebaner eller andre aktiviteter?

Forlystelsesparker er også andet og mere end rutschebaner i høj fart, hvin og skrig og masser og bevægelse. Det kan også være fordybelse i Danfoss Universe eller Experimentarium eller det kan være en tur i en af de mange tema- eller legeparker rundt om i Danmark. Således kan der findes en forlystelsespark for enhver smag – og der er masser af parker, hvor man møder et gennemgående tema, hvis man er til den slags.

Er man til rutschebaner, høj fart og masser af sjove forlystelser, er det også nemt at finde – uanset hvor i Danmark, man befinder sig.

Find forlystelsesparker i Danmark – der findes masser forskellige parker og forlystelser

Skal du med andre ord en tur ud i det danske land med familien – og skal I eksempelvis finde noget at underholde jer selv med i løbet af en sommerferie i Danmark, kan I eventuelt tage et kig på vores liste over forlystelsesparker i Danmark, hvor I kan finde en liste over de forlystelsesparker, vi har støvet op.

Listen bliver løbende opdateret med nye forlystelsesparker, og vi forsøger hele tiden at ajourføre den bedst muligt, så du kan finde lige netop den forlystelsespark, du og din familie eller dine venner har lyst til at besøge.

Skal vi holde dig opdateret? :)

Keder du dig nogensinde? Giv os din mail - så opdaterer vi dig om alle de spændende steder, aktiviteter, seværdigheder mv., du kan besøge i den virkelige verden...