Alle Lasergame i Danmark

Region

Lasergame Danmark, Odense

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Lasergame Danmark, Randers

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Lasergame Danmark, Ebeltoft

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Lasergame Danmark, Marselisborg

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Lasergame Danmark, Århus

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Lasergame Danmark, Kolding

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

FunCenter

Endnu ingen beskrivelse til denne aktivitet.

Tag en tur på Lasergame i Danmark

Lasergame kan spilles overalt – det findes flere steder, end man skulle tro

Der findes lasergame centre over hele landet, hvor du kan tage familien, vennerne eller firmaet med til en aktiv udfordring, hvor I prøver noget, I højst sandsynligt ikke har prøvet før. Ud over at være sjovt, kan lasergame også være en team building aktivitet, da I skal lære at arbejde sammen som et hold for at vinde.

Omgivelserne er ligegyldige, og reglerne er simple

Når man spiller lasergame, foregår det på en vilkårlig bane, hvor hold konkurrerer mod hinanden på tid, områder eller om at forsvare bygninger. Selve scenen og omgivelserne har ikke den store betydning, da lasergame går ud på enten at angribe eller forsvare – og selve spillet går ud på at skyde dine modstandere med din laserpistol. Spillet vil dog helt automatisk få nogle taktiske facetter i takt med, at I bliver bedre og bedre – og lærer det andet hold bedre at kende. Således bliver lasergame aldrig kedeligt, da spillet hele tiden udvikler sig, og I kan tilføje nye udfordringer, skifte lokation eller blande holdene. Der er ikke nogle begrænsninger ift. hvor lasergame skal spilles, og det kræver ingen tilladelse fra politi eller kommune, da der ikke skal skydes med andet end lys – og du kan derfor ikke gøre skade.

Kender du lasergame fra How I Met Your Mother?

Lasergame er hos mange kendt som Barney fra How I Met Your Mothers yndlingsaktivitet – og man forstår godt, hvorfor han elsker det. Således kan lasergame være meget konkurrencepræget uden dog at være farligt og smertefuldt som paintball. Spillet går ud på, at du skal skyde dine modstandere, og det er Barney så god til, at han er distriktsmester. Om du når de niveauer – eller bare vil hygge dig med dine venner og din familie er helt op til dit konkurrencegen og dit humør.

Lasergame kan også spilles i en skov eller hjemme hos dig

Da der ikke kræves tilladelse til at spille lasergame, vil de fleste udbydere tillige tilbyde at komme hjem til dig – eller arrangere lasergame i en offentlig skov eller park, hvor I kan mod hinanden. Samtidig kræver lasergame ikke nogen beskyttelse, og det er ikke noget, der går udover det tøj, du har på, da der kun er tale om lys, hvorfor det eks. også kan benyttes til et firmaarrangement, til en julefrokost eller polterabend.

Lasergame er et hit til børnefødselsdage

Rigtig mange børnefødselsdage ville være helt perfekte, hvis underholdningen stod på lasergame – således er det en perfekt aktivitet for en flok med masser af energi. I modsætning til eksempelvis paintball, skal man ikke være bange for skader eller farve på tøjet. Lasergame er alene lys, og skade og skud, der rammer, registreres af en computer, så der kan ikke som sådan gå noget i stykker ved at spille lasergame. Derfor er det perfekt til de små størrelsers fødselsdage, da man ikke skal være bekymret for ødelagt tøj, blå mærker eller skader.

Find lasergame i Danmark – en komplet liste over lasergame i Danmark

Hos Venuetown forsøger vi at samle en komplet liste over alle de udbydere, der er af lasergame i Danmark. På den måde forsøger vi at give dig de bedste muligheder for at finde et lasergame center i dit nærområde – eller en udbyder, der vil kunne komme ud til dig og arrangere en uforglemmelig dag med lasergame hjemme hos dig, i en skov eller i en park.

Skal vi holde dig opdateret? :)

Keder du dig nogensinde? Giv os din mail - så opdaterer vi dig om alle de spændende steder, aktiviteter, seværdigheder mv., du kan besøge i den virkelige verden...