Alle Loppemarkeder i Danmark

Region

Ingen seværdigheder, aktiviteter eller lignende i den valgte region.

Tag en tur på Loppemarked i Danmark

Køb og sælg dine brugte ting – eller brug loppemarkedet som hyggeligt udflugtsmål

Hvis du vælger at tage på loppemarked, kan det jo passende kombineres med, at du tjener en skilling ved at sælge de gamle ting, du har liggende. Alternativt kan du købe lidt ”nyt” til huset – eksempelvis i form af nogle lækre, brugte møbler. Det kan dog også være, at du blot vil benytte loppemarkedet som udflugtsmål. Således er loppemarkeder bestemt egnet til en hyggelig dagstur med familien.

Der findes loppemarkeder over alt i Danmark

Uanset hvor du befinder dig – hjemme, på weekendbesøg hos familie eller på en feriedestination – er der altid et loppemarked i nærheden. Der afholdes således mange hundrede loppemarkeder hvert år i Danmark, så uanset om du er bidt af en gal krejler og elsker gode handler eller bare godt kan lide den afslappede atmosfære og ting med en god historie, kan du helt sikkert finde et loppemarked i nærheden af, hvor du befinder dig.

Specifikt loppemarked – eller bare et marked i nærheden?

Uanset om du går efter specifikke markeder for eks. børnelegetøj, eller om du søger den lokale spejderforenings loppemarked, vil der altid være et marked i nærheden.

Find et loppemarked i Danmark lige her

De loppemarkeder, der findes i Danmark, forsøger vi at samle her på siden med dertilhørende dato for afholdelse – og adresse så du kan finde markedet. Således giver vi dig overblik over loppemarkederne i Danmark, så du altid kan få din lyst til en god handel stillet, uanset hvor du befinder dig.

Skal vi holde dig opdateret? :)

Keder du dig nogensinde? Giv os din mail - så opdaterer vi dig om alle de spændende steder, aktiviteter, seværdigheder mv., du kan besøge i den virkelige verden...